Försäsongen förtsätter för A-laget och ikväll väntar träningsmatch mot IS Halmia på Landskrona IP med avspark 17:30.  

– Vi kom hem från vår weekend i Berlin under söndagskvällen som var väldigt lyckad. Det hanns med ett träningspass på fredagen och på lördagen ansvarade fysansvarige Jonny för en team-building dag. Vi har haft tre riktigt bra dagar och vi i ledarstaben tror detta varit viktigt för att svetsa samman oss inför säsongen, säger assisterande tränare Max Mölder.

Inför dagens match så kommer tränarna göra en del förändringar jämfört med laget som spelade mot Ängelholms FF i förra veckan.

-Vi möter ett bra Divison 2 lag som kvalade till ettan förra året. Inför dessa två matcher mot Ängelholm, förra veckan, och Halmia bestämde vi oss för att matcha hela truppen, förklarar huvudtränare Billy Magnusson.

Tränarna ställer upp med följande startelva ikväll:
Kevin Ahlin, Kofi Addae Yeboah, Patrick Nwadike, Luka Petrovic, Jesper Lernesjö, Filip Olsson, Jakob Andersson, Joel Sundström, Jacob Ondrejka, Hampus Fehrm, Linus Olsson.

Billy ger också en uppdatering om skadeläget.

-Viktor Wihlstrand har haft besvär med en baksida och har tränat efter ett anpassat schema med utökad vila och därför är han inte med i truppen. Max Mårtensson har börjat komma igång efter sin lårskada men har en bit kvar innan han är i full träning. Dessutom vilar Jonathan Asp som har en överbelastning i vaden men vi räknar med att ha honom tillbaka i slutet på veckan. Avslutningsvis har vi två killar som är iväg på landslagsuppdrag i Kevin Jensen och Emil Jönsson, säger Billy.

Försäsongen går nu in i slutskede och på lördag väntar näst sista träningsmatchen mot Rosengård.

-Matchen mot Rosengård på lördag kommer spelas på Borstahusens IP:s konstgräs eftersom Landoras vintercup spelas ute på IP. Avspark 13:00, avslutar Billy.

Shopen är öppen från kl 16 idag för alla årskortshungriga BoISare där ute och korven är klar lagom till avspark.

Glöm inte stötta Zebrafonden som uppmanar oss att swisha valfritt inträde i samband med matchen till 123 08 27 071. Håll utkik efter deras affischer!
Väl mött på IP – avspark 17:30.