Lördag 13:00 spelar BoIS sista träningsmatchen innan seriestarten nästa helg. Division 2-laget Asarum står för motståndet i matchen som spelas på naturgräs. -Vi vill ha en bra genomkörare som vi kan ta med oss in i premiären, säger Billy.

Laget har på torsdagen och fredagen tränat på naturgräs. Rent visuellt ser gräsplanerna på idrottsplatsområdet fina ut – även om bollen hoppade omkring lite på fredagsträningen.

-Hur bra jobb vaktmästaren än gjort så är det lite knutigt vid den här tiden, och inte som på konstgräsplanen. Det kan väl ta någon dag att ställa om sig men det brukar kunna gå ganska fort, säger Billy.

Vad gäller skadeläget så utgick Dennis Olofsson skadad förra matchen, men han är med i truppen till morgondagens match. Han tränade delar av torsdags- och fredagsträningarna.

-Han ska känna sig helt hundra om han ska spela i morgon, vi tar beslut efter fredagsträningen, säger Billy.

Vad gäller övriga spelare är det samma status som förra helgen, det vill säga att Max Mårtensson är fortsatt lårskadad men kör egen träning vid sidan av. Kofi är lårskadad och Jonathan Asp har en överbelastning i vaden och är ännu inte tillbaka i full träning. Därtill är Granit Stagova fortfarande i rehabträning, medan Alexander Tkacz, som kom förbi på cykeln och hälsade på grabbarna på fredagsträningen, är fortsatt skadad.

Truppen:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Jacob Ondrejka, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Elias Saber, Jakob Andersson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen och Hampus Ferhm.

-Svårt att gå in och göra en gräsmatch efter bara två träningar på underlaget, dessutom är det första gräsmatchen även för Asarum. Det gäller att inte få panik om allt som suttit senaste matcherna skulle se lite svagare ut. Det gäller att värdera rätt och inte gå ifrån våra principer. Oavsett ska vi få en bra genomkörare att kunna ta med oss in till premiären, säger Billy.

Se videointervju med Billy HÄR, samt med Filip Olsson HÄR.

Avspark lördag 13:00, på en av gräsplanernaLandskrona Idrottsplats.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS