VIP-baren under sittplatsläktaren byter namn till Sportbaren inför årets säsong. Dessutom lanserar vi ett nytt koncept där Sportbaren kommer ha öppet efter match. 

– Vi har inspirerats av andra klubbar där partners och supportrar ofta har möjlighet att mingla med styrelsemedlemmar, tränare och spelare efter matchen. Loungen efter match kommer ha öppet redan efter premiärmatchen mot FC Trollhättan och vi hoppas medlemmar, årskortsinnehavare och partners hittar dit för att snacka ned matchen. Dessutom kommer det vara öppet som vanligt en timme innan avspark och i halvlek, berättar Klubbchef Max Lundmark.

I Sportbaren kommer det finnas möjlighet till både dryck och mat. Dessutom kommer det visas fotboll på storbildsskärm och klubben har fler idéer på hur konceptet kan utvecklas.

– Vår målsättning är att ha flera arrangemang både innan och efter match i Sportbaren. Vår ambition är att göra lokalen till en naturlig mötesplats där supportrar och partners kan mingla med klubbrepresentanter.

För att komma in i Sportbaren krävs att man är medlem i BoIS, årskortsinnehavare eller partner. Sittplatsåskådare når Sportbaren via läktaren och även ståplatspublik kan ta sig till baren genom att visa upp medlems- eller årskort samt legitimation vid grinden i hörnet mellan sitt- och ståplats.

– Förhoppningsvis kan vi fira in årets första trepoängare tillsammans redan på söndag, avslutar Max.

 

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Prenad logotyp

GULDPARTNERS