Denna påskvecka bjuder Landskrona BoIS in till fotbollsfest ute på Landskrona IP. Både akademi – och ungdomsverksamhet har varit igång under veckan och på annandagen tar A-laget emot topptippade Oskarshamns AIK.


I tisdags höll vår målvaktstränare i seniorlaget Nacho en intensiv målvaktscamp som tolv unga målvakter från närområdet deltog i. På tisdagen var det tjejfotbollens tur att dra igång. Vi körde igång vår öppna träning på Seminarieskolan som är tänkt att fortsätta på tisdagar kl 17-18 hela våren.

Påsken fortsätter med Kompiscupen inom Nattfotbollsprojektet där kompisar fritt får sätta ihop ett eget lag och mötas i en cup i inomhushallen på Pilängsskolan. Planen är att köra både fredag och lördag så får vi se om tillräckligt många kompislag anmäler sig. Minst en cup blir det dock i påsk, meddelar akademichef Tobias Celedon. 


Vidare väntar även en intensiv helg för våra akademilag. U17 lett av Max Mölder inleder redan i morgon, torsdag, med match mot Ängelholms FF på F-plan med start 19:30. På Påskafton möter P13 Borstahusen i ett prestigeladdat derby klockan 12 på I-plan och P19 möter Olympic på B-planen 16:00. P14 ställs mot Spanska Akademin FF på Påskdagen klockan 11:00 på I-plan. Sist ut i påsk av akademilagen är P16 som tar emot Örgryte klockan 14 på C-planen.

BoIS- Oskarshamns AIK
A-laget avslutar påskfirandet på Mötesplats IP med toppmatch mot Oskarshamns AIK på annandagen. Avspark är satt till 16:00 och här har ni viktiga hållpunkter för dagen.

15:00 Grindarna öppnar
Restaurangen för partners
 öppnar redan 14:00 och där intervjuas Billy Magnusson och bortalagets tränare John Allen runt 15:20. Mat och plats i VIP-restaurangen förbokas hos anders.lindfors@landskronabois.se . Restaurangen har fullständiga rättigheter. 

Sportbaren (gamla VIP-baren) öppnar, på storbildsskärmen visas gammal BoIS-nostalgi och det finns möjlighet till lättare mat samt fullständiga rättigheter. Sportbaren kräver ingen föranmälan men du måste vara medlem, årskortsinnehavare eller partner för att få entré till baren. Sportbaren håller öppet även efter matchen.

På IP finns som vanligt våra kiosker och grillar öppna från 15:00 och i halvlek har alla barn möjlighet att gå in på planen och slå en straff i Hemmakvälls Shoot Out.

16:00 Domaren blåser till spel! 

Varmt välkomna till en underbar solig och randig påsk hälsar styrelse, kansli, ledare och segerhungriga spelare!

Foto
  • Jonny Karlsson