08:45 på lördagsmorgonen går bussen från Landskrona IP med destination Kopparvallen, Åtvidaberg. 16:00 är det avspark mellan Åtvidabergs FF och Landskrona BoIS.

Billy Magnusson aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Robin Hofsö, Filip Olsson, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Sumar Almadjed, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka, Jonathan Asp.

BoIS-TV intervjuade Billy och Jonathan Asp efter fredagsträningen. De kan ses på BoIS youtube-kanal, klicka HÄR.

Noterbart är att det insläppta målet förra matchen mot Oskarshamn till slut innebar ett tangerat klubbrekord för Landskrona BoIS. Sviten med matcher i följd utan insläppt mål slutade denna gång på sju, en tangering av rekordet från 1978-1979.

Matchstart 16:00, matchen kan ses via ettanfotbolls livesändning.

Foto
  • Nisse Nilsson