U19 vs Varbergs BoIS (2-4)
Trots tidig ledning med 1-0 och sedan även med 2-1 blev det årets första förlust för U19 när Varbergs BoIS besökte Landskrona IP. U19 inledde starkt och kontrollerade matchbilden i första halvlek dock utan få tillräcklig utdelning medan Varberg lite lättvindigt fick kvittera två gånger om i första halvlek. Varberg tog sedan ledningen tidigt i andra halvlek och BoIS hade svårt att skapa de riktigt farliga kvitteringschanserna. I slutminuterna när man flyttade upp många spelare i ett sista försök till kvittering punkterade Varberg matchen på straff och slutresultatet skrevs till 2-4. Mål: Asmir Karalic, Elias Saber

U17 vs Höllvikens BK (7-2)
Det här var Osamas Khattabs kväll från minut ett tills domaren blåste av matchen. Osama inledde målskyttet och när domaren blåste för halvtid hade han gjort ytterligare fyra och halvtidsresultatet 5-1 var i underkant. I början av andra halvlek gjorde Osama ytterligare ett mål och Albin Olsson satte dit 7-1 innan Höllviken reducerade till 7-2 som även blev slutresultatet. Mål: Osama Khattab 6, Albin Olsson

U16 vs Lunds BK (4-3)
U16 besökte Klostergårdens IP för derby mot Lunds BK. Lagen möttes för några veckor sedan i DM där Lund gick segrande ur den matchen. Trots en bra organisation och försök till att spela på en svårspelad gräsplan var det LBK som tog ledningen och även drog ifrån till 3-0 och det såg nattsvart ut för de randiga med 25 minuter kvar av matchen. Då vaknade BoIS till och påbörjade upphämtningen, Jazz Johansen satte 3-1 på straff, 3-2 kom minuter senare på hörna som Stefan Lejpoja nickade in. Med sju minuter kvar fick BoIS en frispark i bra läge efter Jazz bryskt gjorts ner. Philip Rothoff förvaltade läget på bästa sätt och satte dit 3-3. I det läget var de flesta i BoIS-publiken nöjda med poäng med killarna ville mer.

Med minuter kvar hittade Philip Rothoff Tycho Olin med en hörna och från nära håll nickade Tycho in 4-3 och vild glädje bland de randiga. Faktum är att detta är lagets tredje raka seger när man vänt underläge till seger. Mål: Jazz Johansen, Stefan Lejpoja, Philip Rothoff, Tycho Olin