I morgon, söndag, beger sig A-laget norrut för match mot serieledande Lindome. En tuff uppgift mot ett spelskickligt hemmalag som, precis som BoIS, inlett serien mycket bra. Vi tog ett snack med huvudtränare Billy Magnusson inför morgondagens match. 

Billy, hur har dagarna sett ut sedan senaste matchen mot Tvååker i onsdags? 

-Vi har analyserat matchen mot Tvååker och hittat en del grejer som vi tar med oss när vi möter den typen av motstånd. I övrigt har vi gjort två träningar där en har varit med fokus på Lindome. 

Lindome toppar tabellen och har fällt en del stora lag under säsongsinledningen. Vad blir nycklarna för oss på söndag?

-Lindome är ett bollskickligt lag. De leder serien och har dessutom släppt in ganska lite mål. Nyckeln för oss är att vi fortsätter med ett bra försvarsspel samtidigt som vi vågar spela vårt anfallsspel. 

Hur ser läget ut i truppen? 

-Robin Hofsö är osäker för spel efter en smäll tidigt i matchen mot Tvååker och det avgörs på matchdagen om han kan delta. Igor är också tillbaka i truppen. 

BoIS mönstrar följande trupp: 

Amr Kaddoura, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Jonathan Asp, Måns Ekvall, Sumar Almadjed, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Hampus Fehrm, Kevin Alin. 

Avspark på Lindevi IP är 14:00 och vi hoppas se många randiga supportrar på plats!

Foto
  • Nisse Nilsson