Lunds BK står för motståndet i lördagens match på IP. BoIS lär vara målsugna efter två raka mållösa matcher, samt 1-0-förlusten mot Lund på försäsongen färsk i minnet. -Jag förväntar mig en liknande matchbild som när vi möttes på försäsongen. Det gäller att vi fortsätter att vara noggranna i allt vi gör, säger Billy.

I BoIS är Robin Hofsö tillbaka efter att han tvingats vila mot Lindome. Däremot missar Jonathan Asp matchen i morgon.

-Asp fick en liten känning i torsdags. Det är förhoppningsvis ingen större fara, han hade en liten strulig försäsong och har nu spelat tre hela matcher på kort tid. Är han inte helt hundra är det bättre att inte riskera något, så Jonathan står över matchen i morgon.

Billy aviserar följande trupp: Amr Kaddoura, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Sumar Almadjed, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Hampus Ferhm, Kevin Alin.

-Vi kommer nog äga en del boll, de (Lund) lär försvara sig med en fembackslinje så det gäller att vi är lite bättre sista tredjedelen av planen. Samtidigt vet vi att de är farliga framåt så vi måste fortsätta vara noggranna i precis allt vi gör, säger Billy.

Se BoIS-TV med Billy från torsdagsträningen.

BoIS-Lunds BK

Lördag 11 maj, avspark 15:00.

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson