BoIS möter Värnamo på bortaplan på söndagseftermiddagen. Linus Olsson är med i truppen, precis som Philip Andersson.

Efter att den sju matcher långa matchsviten utan insläppt mål tog slut mot Oskarshamn, har man börjat bygga på en ny. 2-0-seger förra matchen mot Lund, samt en 5-0-seger i DM tidigare i veckan, gör att BoIS nu har fem matcher utan insläppt mål.

Philip Andersson, som mot Lund senast fick bäras ut på bår med befarad knäskada, är med i truppen. Linus Olsson, som varit borta drygt en månad på grund av en vadskada, har varit i full träning i veckan och är med i truppen. Sumar Almadjed gick ut skadad senast mot Lund och är inte med i morgondagens trupp. Jonathan Asp är ännu inte tillbaka i full träning och är inte med i morgondagens match. Vad gäller de tidigare långtidsskadade Granit Stagova och Alexander Tkacz är den förre med under de flesta övningarna under träningarna, medan Tkacz har börjat jogga. Se Billy berätta mer om skadeläget i BoIS-TV (länk nedan).

Truppen:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka.

Avspark på Finnvedsvallen söndag 17:00. Matchen kan ses via ettanplays webbsändning. LÄNK TILL SÄNDNINGEN.

Se intervju med Billy och Kevin Jensen från veckans BoIS-TV. LÄNK TILL BoIS YOUTUBE-KANAL.

Foto
  • Nisse Nilsson