I helgen var Landskrona BoIS Nätverk av partners på den årliga konferensresa, denna gång bar det av till München, Tyskland. Nästan 50 personer checkade in på hotellet och dagarna som följde var hektiska.

-Tillsammans med LA Travel genomför vi en årlig konferensresa med Nätverket. I år valde vi att åka till München i fyra dagar som var ett mycket uppskattat resmål, berättar BoIS marknadsansvarige Anders Lindfors.

-Staden hade mycket att erbjuda, och möjligheterna till konferens och gruppaktiviteter var stora. En perfekt stad som vi kanske återkommer till vid kommande konferensresor, fortsätter Anders.

Nätverket passade på att konferera om Landskronas Näringsliv och hur de ser på företagandet i staden. Resultatet blev ett kompendium som ska överlämnas till Landskrona Stad, fullt med idéer och tankar om hur vi utvecklar regionens näringsliv.

-Vårt Nätverk av företag är fantastiska på att engagera sig och bidrar verkligen till vår konferens och andra träffar. Deras hjärta för staden och klubben skapar ett starkt nätverk som är mycket positivt för Landskronas näringsliv, fortsätter Anders.

Ett extra tack till Patrik Johansson och LA Travel för hjälp med genomförande av årets konferensresa!