Den årliga Skolans Dag-matchen närmar sig och nästa vecka väntas över 1000 skolelever besöka Landskrona IP när A-laget tar emot Assyriska den 30 april.

Skolans Dag hade inte varit möjlig utan de företag som stöttar arrangemanget genom att skänka 2 kr per åskådare vid matchen.

-Flera av våra befintliga partners är årligen med och bidrar till Skolans Dag för att ge fler barn och ungdomar i Landskrona chansen att se en match på IP kostnadsfritt. Dessutom finns det även företag i regionen som inte är ordinarie partner till BoIS men som vill stötta projektet, berättar Klubbchef Max Lundmark.

Under de senaste veckorna har Landskrona BoIS A-lagsspelare varit ute på besök i kommunens skolor för att berätta om hur det är att vara elitidrottare och för att dela ut biljetter till Skolans Dag-matchen. Dessutom har det sparkats boll på skolgården och skrivits en hel del autografer. De närmaste dagarna innan nästa veckas match väntar fler besök.

-Skolans Dag knyter att starkare band mellan BoIS, fotbollen och Landskronas skolor. Vår förhoppning är att fler skolelever ska få upp ögonen för att både spela fotboll själv och gå på match, säger Max.

Vill ni vara med och bidra till Skolans Dag med 1, 2 eller fler kronor per åskådare? Kontakta anders.lindfors@landskronabois.com eller max.lundmark@landskronabois.com.

Stort tack till de företag som redan nu bidragit till att arrangera Skolans Dag 2019:

[skolans-dag]