På torsdag 30/5 är det äntligen dags för en av årets BoIS-höjdpunkter när vi välkomnar alla Landskronas barn och ungdomar till den årliga Skolans Dag-matchen. I år har vi samarbetat med Creandia för att satsa extra mycket på att skapa en fotbollsfest på IP med familjeaktiviteter för hela familjen.

Nedan finns allt Ni behöver veta om vad som händer på IP under Skolans Dag:

Biljetter
De senaste veckorna har våra A-lagsspelare varit runt på Landskronas skolor för att dela ut biljetter till alla elever. Varje Skolans Dag-biljett gäller 1 barn och 1 vuxen. Har ni inte fått biljett? Maila erikssonsofhia@gmail.com

Entré
Skolans Dag-biljetter gäller inträde på Landskrona IP:s östra läktare. Vanligtvis används denna yta till bortasupportrar men denna gång används istället östra stå för alla barn och föräldrar som besöker Skolans Dag. Fråga vår personal för att hitta rätt på matchdagen. Entréerna öppnar kl 15:00, 1 h innan avspark.

På grönytan bakom Skolans Dag-läktaren kommer vi dessutom arrangera ett aktivitetsområde med massor av fotbollsaktiviteter för hela familjen.

Johan Östberg på plats!
Landskronasonen kommer Johan Östberg vara på plats med sin gitarr och träna alla unga BoISare på att heja fram spelarna till seger.

Testa freestyle fotboll med proffs!
Vill du lära dig trixa lika bra som Zlatan, Messi eller Robin Hofsö? Då får ni inte missa chansen att träna dina tricks med två professionella freestyle fotbollsspelare.

Bubble Ball i bollbingen
Utmana kompisar och föräldrar på en Bubble Ball-match i Cityidrotts bollbinge!

Vinn fina priser i Speed shooting och prickskytte
Vem skjuter hårdast på IP och vem har den känsligaste bredsidan? Tävla och vinn fina BoIS-priser!

Hemmakvälls Shoot Out – slå en straff på innerplan i halvtid
I halvtidspausen har alla barn chansen att gå in på innerplan för att slå en straff i Hemmakvälls Shoot Out.

Det här får ni inte missa! Välkomna till Landskrona IP på torsdag 30/5. Entréerna öppnar 15:00, avspark BoIS – Assyriska 16:00.

Foto
  • Nisse Nilsson