16:00 på söndagseftermiddagen spelar obesegrade BoIS nästa seriematch, Torns IF står för motståndet.

BoIS såg ut att åka på första förlusten för säsongen senast mot Värnamo, men nick i mål på övertid av målvakten Amr Kaddoura gjorde att BoIS är fortsatt obesegrat. Man hoppas givetvis kunna förlänga denna svit, men man tvingas göra det utan skadade lagkaptenen Philip Andersson.

-Philip drog på sig en bristning mot Värnamo och kommer att vara borta 3-4 veckor. Dessutom är Sumar borta ytterligare 1-2 veckor medan Jonathan Asp fortfarande kämpar med sin vad, säger Billy och fortsätter.

-Vi har kallat hem Patrick Nwadike från sin utlåning till Prespa, men han drog på sig en fotskada i sin sista match med Prespa så han kan vi inte använda mot Torn. Sedan kämpar Granit och Tkacz vidare och de tar steg varje dag, säger Billy.

Mötet mellan lagen blir det fjärde i ordningen. 2014 möttes man i Svenska Cupen där BoIS gick vidare efter straffar, 2016 vann BoIS med 3-1 i DM och tidigare i våras möttes man i en träningsmatch som slutade 0-0.

-Jag tror det kommer spetsa till sig, denna gången gäller det poäng. Det blir nog en go derbyfight där det kommer smälla lite extra, och där det lag som kommer igång bäst med sin spelstil kommer att vinna.

Av BoIS 12 gjorda mål i serien har 8 kommit på bortaplan och förhoppningsvis blir det många tillresta BoIS-supportrar på plats i Stångby som hejar fram BoIS till mål och poäng.

-Det hade varit trevligt, vi har ett fantastiskt stöd och man blir lika glad varje gång, avslutar Billy.

Truppen:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Emil Jönsson, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka.

Har du inte sett veckans BoIS-TV så kolla in antingen via BoIS facebook-sida, eller BoIS kanal på youtube.

Ser du inte matchen på plats i Stångby kan den även ses via ettanplays sändning, direktlänk HÄR. Matchstart 16:00 söndag. Heja BoIS!

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson