BoIS åkte på säsongens första förlust i torsdags, då Assyriska vann med 2-0 på IP. Bara några dagar senare har man dock chans till revansch då Kristianstad FC kommer på besök på söndagseftermiddagen. BoIS lär vilja visa både sig själva och publiken att förlusten och noll gjorda mål hemma på IP var en engångsföreteelse.

Billy aviserar nästintill samma trupp som förra matchen. Enda skillnaden är att mittbacken Patrick Nwadike, som kallats tillbaka från sin utlåning till Prespa Birlik, är med i truppen. Truppen ser ut enligt följande:

Amr Kaddoura, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Patrick Nwadike, Måns Ekvall, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Emil Jönsson, Kevin Jensen, Hampus Fehrm, Jacob Ondrejka, Kevin Alin.

Skadeläget är alltså detsamma som inför senaste matchen, där Philip Andersson, Sumar Almadjed, Jonathan Asp och Linus Olsson fortsatt kör rehabträning, precis som sedan tidigare långtidsskadade Granit Stagova och Alexander Tkacz.

BoIS ställs mot ett Kristianstad som inledde säsongen svagt, men som vunnit sina två senaste matcher.

Matchstart, söndag 16:00. Vi ses på IP!

Foto
  • Nisse Nilsson