Knappt en vecka har passerat sedan förlusten förra helgen. Mannarna har haft en ny träningsvecka och tre spelare har återkommit i matchtruppen. -Organisationen sitter där, sedan är det klart att det är lite frustrerande med två mållösa matcher, men vi kör på, säger Billy.

Linus Olsson, Jonathan Asp och Sumar Almadjed är med i truppen efter skadefrånvaro. Konkurrensen ökar och givetvis vill Billy, Max och resten av truppen få hål på den där nollan, som skapats efter två raka förluster – 0-2 mot Assyriska och 0-1 mot Kristianstad.

-Det är klart, kopplar man på skygglapparna och bara tittar på de senaste tio dagarna, så kanske man kan prata om kris. Men hade våra två förluster till exempel kommit i omgång två och sju i stället hade det kanske känts annorlunda. Men tittar man på helheten, vår prestation och organisation så tycker jag den är så pass bra att jag inte är det minsta orolig. Sedan är ju detta en del av utmaningen i fotboll, säger Billy.

Killarna har under veckan haft sina träningar, snack och videogenomgångar. Där diskuterar tränarna – men också spelarna – senaste och kommande matcher

-De är engagerade, särskilt när vi har videogenomgångar vill vi ju ha spelarna med i våra diskussioner och jag tycker spelarna är engagerade och tar stort ansvar och vill ta till sig saker, säger Billy.

Lördagseftermiddagens match mot Ljungskile – avspark 16:00 på Skarsjövallen – är mellan två lag som rent resultatmässigt befinner sig i olika form. BoIS har två poäng på sina fyra senaste matcher, Ljungskile har samma period tio poäng. Där ingår också vinster mot BoIS två senaste motståndare, Kristianstad och Assyriska.

-Vi vet vad vi gör. Organisationen sitter där, defensiven är bra, vi är stabila offensivt och vi skapar chanser framåt. Sen är det såklart frustrerande att chanserna inte suttit där, men vi nöter på, avslutar Billy.

Truppen:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patick Nwadike, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Jakob Andersson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp.

Ljungskile – BoIS, avspark lördag 16:00 på Skarsjövallen i Ljungskile.

Foto
  • Nisse Nilsson