Väldigt mycket gick emot BoIS i dagens bortamatch mot Ljungskile på Skarsjövallen. Hemmalaget stod som segrare med 3-0 efter en match som präglades av att BoIS fick 2 man utvisade.

Matchen hade knappt hunnit börja innan Ljungskile tog ledningen efter en nick från bortre ytan av straffområdet. Trots mardrömsstarten jobbade BoIS sig tillbaka in i matchen och hade ett stort bollinnehav. Tyvärr avbröts randigts spelmässigt fina period när Viktor Wihlstrand i den 20:e minuten blev utvisad efter en rörig situation framför Kaddoura i BoIS-målet.

Ställningen 1-0 stod sig till halvtidsvilan och efter paus var matchbilden jämn. Tyvärr gick ytterligare ett domslut emot BoIS när målvakten Amr Kaddoura fick dagens andra röda kort efter att domaren bedömt att han tog med handen utanför straffområdet. Då BoIS gjort alla sina tre byten tvingades Luka Petrovic ställa sig i målet och med två mans numerärt övertag kunde Ljungskile göra 2-0 och 3-0. Det sista målet på straff.

-Tre förluster gör så klart ont för oss alla. Samtidigt är dagens match svåranalsyerad då vi släpper in ett tidigt mål och spelar i numerärt underläge stora delar av matchen. Killarna gör dock en mycket bra arbetsinsats trots att mycket går emot oss idag. En kille som Patrick Nwadike går in som debutant och gör en i princip felfri insats. Nu handlar det om att ställa om och förbereda oss inför Skövde på lördag, säger huvudtränare Billy Magnusson.

Så spelade BoIS
Kaddoura
Olofsson – Wihlstrand – Petrovic – Lernesjö (57 Asp)F. Olsson – Ekvall – Arsenijevic (73 L. Olsson)Jensen – Hofsö – J. Andersson (30 Nwadike)

Ljungskile – BoIS 3-0 (1-0)
3, 1-0
81, 2-0
90, 3-0

Varningar: Arsenijevic, J. Andersson
Utvisningar: Wihlstrand, Kaddoura

Foto
  • Nisse Nilsson