På måndag, 24 juni, väntar en av årets roligaste bortamatcher då BoIS beger sig några mil norrut för att möta Eskilsminne IF på Harlyckans IP. Vid denna match har vi tagit fram ett exklusivt helvitt bortaställ som endast kommer användas i matchen mot Eskilsminne.

Tröja, shorts och strumpor är i vit färg och våra fantastiska tröjpartners har skänkt sina platser till förmån för ett enda budskap: ”Vi är Landskrona”

-Bakgrunden till bortastället är att uppmärksamma BoIS arbete med att skapa ännu starkare band till Landskrona tillsammans med stadens invånare, näringsliv och kommun. Dessutom tror vi att stället kommer uppskattas av våra supportrar och ge alla randiga ytterligare en anledning att ta sig till Harlyckan på måndag, berättar klubbchef Max Lundmark.

Stället kommer endast att användas i matchen mot Eskilsminne. De supportrar som därefter vill lägga vantarna på en av de unika tröjorna kommer kunna buda hem dem fram till onsdag 26/6. Alla intäkter går dessutom till BoIS fortsatta arbete med vårt samhällsintiativ Mötesplats IP. Mer information om detta kommer under de närmaste dagarna.

Foto
  • Nisse Nilsson