Landskrona Energi är en mångårig partner till Landskrona BoIS och är en av de företag som gjort det möjligt för oss att ta fram vår specialtröja med budskapet ”Vi är Landskrona.” BoIS arbetar ständigt tillsammans med våra partners för att knyta ett starkare band till Landskrona och dess invånare. Därför tog vi ett snack med Cecilia Walles, marknadsansvarig på Landskrona Energi, för att höra mer om deras verksamhet.

Hej Cecilia, beskriv er verksamhet på Landskrona Energi? 

-Landskrona Energi är ett modernt energibolag med fokus på att leverera en problemfri vardag till de många människorna i Landskrona.  Vi möjliggör så att du kan duscha varmt, laga mat eller surfa med ljusets hastighet. Med en innovativ och stabil infrastruktur under marken attraherar vi företag att etablera sig i staden. Som kund till oss väljer du samtidigt att stötta lokala föreningar och evenemang som tex BoIS, Cityidrott och Smartmatte.

Hur ser ni på er roll i Landskronas lokalsamhälle och näringsliv? 

-Landskrona växer så det knakar och vår verksamhet är med i varenda grop i staden med elnät- och fiberkablar och fjärrvärmerör. Vi är en samhällsbyggare som bidrar med positiv lokal effekt.

Vad brinner ni för som företag?

-Att tillsammans med staden och andra aktörer vara med och utveckla Landskrona till en smart stad att leva och verka i.

Vad är viktigt för er i samarbetet med BoIS?

-Att vi tillsammans gör något bra och positivt för Landskrona och landskronabon.

Vad blir det i måndagens match, Eskilsminne-BoIS?

 0-2.

Vi tackar Cecilia och Landskrona Energi för ert fantastiska stöd till BoIS.

Tillsammans är vi Landskrona!