Vid eftermiddagens match mot Utsikten väljs Göran Petterson in som den 18:e personen i Landskrona BoIS Hall of Fame.

Hall of fame juryns motivering lyder enligt följande:

En ur-Boisare, redan som elvaåring Årets knatteskyttekung. Allsvensk debut 17 år gammal, utvecklades till en lojal och allsidig lagspelare under åtta allsvenska säsonger. Utsågs till ”Årets Boisare” 1981. Ettrig mittfältare som dock provade på spel i samtliga lagdelar. 15 junior- och 5 ungdomslandskamper. Startade efter imponerande 581 A-lagsmatcher upp utvecklingslaget 1990 och höll i det i sex år, även assisterande tränare i A-laget 1991.

Läs mer om Göran och alla andra historiska BoISare på den fantastiska hemsidan boishistoria.se

Välkomna ut i eftermiddag för att hylla Göran samt heja fram randigt till tre poäng. Avspark 16:00.

Foto
  • boishistoria.se