BoIS lyckades inte bryta den segerlösa sviten senast mot Eskilsminne. Man får ny chans i eftermiddag då Utsikten kommer på besök till IP, och glädjande är att Granit Stagova är tillbaka i truppen.

Granit är äntligen tillbaka i truppen efter korsbandsskadan han ådrog sig för elva månader sedan i en match mot Gefle. Måns Ekvall är tillbaka i truppen efter avstängning, och han ersätter Igor Arsenijevic som i sin tur är avstängd i eftermiddagens match. Alexander Tkacz rehabtränar, och Kevin Alin är fortsatt indisponibel efter den smäll han ådrog sig mot Skövde.

Truppen: Amr Kaddoura, Caesar Holmgren, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka, Jonathan Asp.

Har du missat veckans BoIS-TV går de att hitta HÄR (Billy) och HÄR (Patrick).

Avspark mot Utsikten 16:00. Vi ses på IP!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS