Idag står det klart att A-laget gör en del förändringar i truppen som b.la. innebär att målvakten Carl Lindell ansluter till laget och att Kevin Alin lämnar BoIS. 

-Kevin har vid ett antal tillfälle under våren brutit mot truppens förhållningsregler. Även om vi varit nöjda med hans fotbollsmässiga prestationer så har det blivit en ohållbar situation och därför kommer han inte ingå i A-truppen under hösten, förklarar huvudtränare Billy Magnusson.

Billy berättar vidare:

-På målvaktsposten kommer istället Carl Lindell in som är en spelare vi haft koll på under en längre tid. Calle är en meriterad målvakt som kommer konkurrera fullt ut och dessutom bidra på ett positivt sätt till gruppen. När detta blev aktuellt har Hittarp varit väldigt medgörliga och tagit hänsyn till Calles önskemål vilket vi verkligen uppskattar, berättar Billy.

Calle kommer senast från Hittarp och har b.la. meriter från spel i Superettan med Ängelholms FF.

-Det känns väldigt roligt att komma till en så anrik förening. Jag känner ju Wihlas och Sumar sedan tiden i Hittarp och känner att jag har bra koll på BoIS och det ska bli kul att spela för en klubb där det finns stort intresse från alla håll, säger Calle.                             

Det står även klart att Joel Sundström väljer att gå tillbaka till sin moderklubb Högaborgs BK. 

-Joel känner att han är en bit ifrån speltid i A-laget och väljer då att prioritera spel i Högaborgs A-lag före U19 i BoIS. Vi tackar Joel för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden, säger Billy.

-En annan spelare som också fått begränsad speltid i A-laget är Hampus Ferhm. Hampus är för gammal för vårt U19 och för att öka möjligheten till regelbunden matchtid under hösten kommer han ingå i vårt 24-timmarsavtal med Prespa Birlik vilket innebär att han kan representera båda lagen i seriespel under hösten. Upplägget för Hampus kommer vara identiskt med hur vi arbetade med Patrick Nwadike under våren där spelaren tränar med bägge lagen. Nu hoppas vi på samma utveckling för Hampus som är en spelare vi tror mycket på inför framtiden, berättar Billy.