A-laget förlorade träningsmatchen mot danska AB Köpenhamn med 3-0. Billy Magnusson sa så här efter matchen.

– Vi startade med samma elva som startade i sista matchen mot Tvååker. I paus gör vi 8 byten och totalt blir det 11 byten till slut. Alexander Tkacz får 25 minuter i in comeback och det såg bra ut. Även Calle i målet gör debut med spel i andra halvlek, säger Billy.

– Matchen är inte bra. De gör två mål på oss när vi tappar boll och ställer om i första halvlek och de gör mål tidigt i andra när vi på nytt tappar boll. Det är en typ av mål vi knappt släppt in tidigare i vår så därför var det lite tråkigt, fortsätter Billy.

– För AB Köpenhamn var matchen deras genrep och vi har kört ganska hårt denna veckan så de var klart piggare än oss. Nu går vi in i en vecka med uppladdning inför Utsikten och då kommer det inte bli lika tufft fysiskt. Gällande skadeläget så fick Granit Stagova en smäll på foten men det ska nog inte vara några problem. Annars ser det just nu ut som att Jakob Andersson troligen inte kan vara med nästa helg men samtliga övriga spelare kommer förhoppningsvis vara tillgängliga.

-Nu rullar vi mot IP där Janet och Tommy väntar med lite grillat. Skönt att semesten är slut och fotbollen dragit igång igen, avslutar Billy.

På lördag tredje augusti drar serien igång igen för A-laget då Utsikten väntar på bortaplan. Zebrafonden arrangerar resa så vi hoppas på många BoISare på plats. Anmäl er på zebrafonden.se

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS