På lördagseftermiddagen drar höstsäsongen igång när BoIS möter Utsikten på bortaplan. -Det kommer bli en tuff och spännande match mellan två lag som spelar bra fotboll, säger Billy.

BoIS avslutade vårsäsongen med två raka segrar innan killarna gick på en kortare sommarledighet. För två veckor sedan återstartade träningen och förra helgen träningsspelade man mot AB Köpenhamn (förlust 3-0). På lördag 16:00 på Ruddalens konstgräsplan drar serien igång. Räkna med ett spelsuget BoIS där Alexander Tkacz och Granit Stagova är tillbaka efter längre tids skadefrånvaro, även om Stagova hann med några minuter våras.

-Utsikten mötte vi i sista hemmamatchen innan uppehållet. De gjorde en bra vår, det är ett topplag vi möter. Det var två lite speciella halvlekar när vi möttes på IP. I första var vi det bättre laget, skapade chanser och ledde med 1-0. I andra fick vi försvara oss väldigt mycket. Det kommer bli en tuff match på Ruddalen. Det kommer bli en spännande och säkert en rolig match, det är två lag som spelar en bra fotboll tycker jag, kommenterar Billy.

Jacob Ondrejka saknas i morgondagens trupp.

-Han fick en liten känning i foten på träningen i fredags. Det ska inte vara någon större fara, men vi väljer ändå att vila Jacob i morgon, säger Billy.

Han aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jonathan Asp, Luka Petrovic, Patrick Nwadike, Viktor Wihlstrand, Alexander Tkacz, Philip Andersson, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Granit Stagova, Sumar Almadjed, Filip Olsson, Kevin Jensen, Linus Olsson, Max Mårtensson, Robin Hofsö.

Se veckans BoIS-TV med Billy HÄR, och Carl Lindell HÄR.

Avspark på Ruddalen lördag 16:00.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS