Igår lanserade Landskrona BoIS investeringskonceptet ”Randig Framtid” där privatpersoner och företag kan investera i BoIS och få avkastning på klubbens framtida transfernetto. Vi tog ett snabbt snack med ordförande Urban för att höra om responsen under första dagen. 

Hej Urban! Hur har intresset varit för Randig Framtid hittills? 

-Vi är mycket nöjda med responsen och har fått många frågor från olika personer som vill veta mer om upplägget och även del som redan bestämt sig för att investera.

Hur många andelar har sålts under den första dagen? 

-Totalt har 7 andelar sålts och vi har fått in flera intresseanmälningar som bådar gott. 

Vart kan man följa utvecklingen av Randig Framtid? 

-På landskronabois.se finns en mätare över sålda andelar som vi uppdaterar löpande.  

Varför ska man investera i Landskrona BoIS och köpa en andel i Randig Framtid? 

-För att vi är på rätt väg med föreningen. Det finns en tydlig strategi för fotbollsverksamheten på både ungdoms- och seniornivå och arbetar framgångsrikt med samhällsinsatser via våra olika sociala projekt. Ett stort arbete återstår och därför har vi presenterat en långsiktig plan där det framgår hur vi vill bygga framtidens BoIS. För att lyckas med våra framtidsplaner behöver vi ekonomiskt stöd och vi hoppas att de som tror på vår vision om BoIS investerar i Randig Framtid. 

Vi tackar Urban för pratstunden. De som vill veta mer om Randig Framtid och läsa om styrelsens framtidsplan kan göra det på vår informationssida som ni hittar HÄR.