Idag står det klart att Kevin Jensen förlänger sitt spelaravtal med Landskrona BoIS över säsongen 2021. Kevin gjorde A-lagsdebut redan som 15-åring och har varit en del av seniortruppen sedan dess. 

-Det känns jättekul att förlänga med BoIS. Jag känner ett stort förtroende från tränarna BoIS känns som helt rätt plats för mig att utvecklas på just nu, säger Kevin efter att ha signerat sitt nya avtal.  

Huvudtränare Billy Magnusson är också nöjd över att ännu en pusselbit är på plats i det långsiktiga truppbygget. 

-Det känns kul att Kevin skrivit på ett längre avtal med oss. Han har redan gjort ett par säsonger med A-truppen och kommer bara fortsätta utvecklas. Dessutom är Kevin en spelare som gjort resan genom ungdomslagen och därför känns det extra kul att han spelar i randigt även framåt, säger Billy. 

Vi gratulerar Kevin till det nya kontraktet och önskar honom och laget lycka till i söndagens hemmamatch mot Ljungskile. Avspark 16:00 på IP. Väl mött då.