Landskrona BoIS är en fotbollsklubb med anor. Klubben bildades 1915, ligger på 15:e plats i den allsvenska maratontabellen och leder maratontabellen för Sveriges näst högsta serie. Klubben har ett allsvenskt silver och ett svenskt cupguld som främsta meriter. Innevarande säsong spelar Landskrona BoIS i division 1 Södra. Ordförande är Urban Jansson. 

Tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara bokföring, fakturering, kund- och leverantörreskontra, betalningar, löner, rapporter och förberedelser fram till bokslut. Vi vill också att du ska vara med och utveckla processer, rutiner, dokumentation och kommunikation. 

Tjänsten är på 75 %, med goda chanser att utökas till en heltidstjänst allteftersom vi utvecklar verksamheten och därmed tjänsten och dess behov.

Arbetsplatsen är på vårt kansli vid IP i Landskrona och vi önskar start snarast möjligt. 

Vi erbjuder
Som Ekonomi- och Administrationsansvarig i Landskrona BoIS blir du en viktig kugge i verksamheten. Det händer mycket positivt i klubben just nu och du kommer komma rakt in i hjärtat av den randiga vardagen och gemenskapen.   

Bakgrund
Vi söker dig som drivs av att skapa struktur, ordning och att leverera resultat. Du har öga för detaljer men kan också kan se helheten. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och vet hur du ska prioritera för att hantera ett snabbt tempo och plötsliga situationer som kan uppstå i en fotbollsklubb.  

Vi önskar att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Du behärskar relevanta digitala hjälpmedel. I BoIS arbetar vi i framförallt i Visma, Fortnox och Officepaketet. 

Ansök
Maila ansökan med CV och personligt brev till max.lundmark@landskronabois.com, intervjuer hålls löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!