På söndagseftermiddagen tar BoIS emot Värnamo hemma på IP. Det är två formstarka lag som möts. -Värnamo har vunnit tre raka matcher, och det på grund av att de är ett bra lag. Det måste till en bra prestation av oss, säger Billy.

Precis som BoIS har Värnamo tre vinster och två oavgjorda på sina fem senaste matcher. 2-2 blev mötet mellan lagen i våras och i tabellen jagar Värnamo, BoIS ligger femma tre poäng före söndagens motståndare.

Vad gäller skadeläget ser det ljust ut.

-Jakob Andersson har kommit igång och har gjort sin första fulla träningsvecka efter sin skada. Dessutom är Max Mårtensson tillbaka, han spelade i U19 i veckan tillsammans med Luka Petrovic och Emil Jönsson. Enda ”bakslaget” i skadeläget är att Jakob Ondrejka fick ett ”knä mot knä” på träningen i veckan. Det är ingen större fara än att det svullnat upp lite. Vi får se hur det ser ut till på söndag, därför har vi tagit med 19 spelare i matchtruppen.

Värnamo, med brassen Alex Brilhante i spetsen (tre mål mot Trollhättan förrförra omgången och även målskytt mot BoIS i våras) lär bjuda på bra motstånd på IP på söndag.

-Värnamo spelar lite rakare, kanske lite mer djupledsspel än tidigare och de har vunnit

tre raka matcher på grund av att de är ett bra lag. Det måste till en bra prestation av oss för att ta tre poäng, säger Billy bland annat.

Se intervju med Billy i veckans BoIS-TV. Klicka HÄR.

Truppen:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Jonathan Asp, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Dennis Olofsson, Patrick Nwadike, Max Mårtensson, Kevin Jensen, Granit Stagova, Sumar Almadjed, Robin Hofsö, Linus Olsson, Jacob Ondrejka.

Avspark BoIS – IFK Värnamo, söndag 16:00. Vi ses på IP!

Foto
  • Nisse Nilsson