BoIS har nu sålt 25 st andelar av investeringskonceptet Randig Framtid. Mikael Svensson köpte den allra första andelen när konceptet lanserades och vi passade på att ta en pratstund med Mikael om BoIS och varför han investerat i klubbens nya bygge.

1. Hej Mikael, du köpte andel 001, den allra första andelen i Randig Framtid. Varför är det viktigt för dig att stötta BoIS? 
-Att gå på matcherna och vara medlem i BoIS och göra mindre donationer då och då har länge varit en självklarhet för mig, som trogen supporter och infödd Landskronit. Men jag har också funderat på hur man mer kan hjälpa till och stötta föreningen. Att göra donationer på stora belopp har varit svårt att motivera; konceptet med Randig Framtid är därför perfekt för min del. Att kunna investera ett större belopp som BoIS har stor glädje av utan att det bara är ett bidrag. 

2. Vad tror du är viktigt för klubben de närmaste åren?
-Tålamod och att behålla kylan. BoIS är på helt rätt väg med satsningen på ungdomar från närområdet. Ekonomin kommer stabiliseras och resultaten kommer att komma, men skulle BoIS gå upp i Superettan på kort sikt så finns alltid risken att man då återigen ”toksatsar” för att komma tillbaka till det Allsvenska finrummet. Det är bättre att låta det ta sin tid och fortsätta på det här spåret. 


3. Har du någon uppmaning till de som just nu funderar på att köpa en andel eller stötta BoIS på annat sätt?
-Vad gäller Randig Framtid så gäller det att vara ödmjuk och inse att för de flesta supportrar så är det väldigt mycket pengar som väldigt få har möjlighet att undvara. Men däremot, om man har möjligheten så är det viktigt att understryka att det faktiskt är en investering! Naturligtvis med högre risk än traditionellt investerande i fonder och dylikt, men också med en potentiellt hög avkastning. BoIS har väldigt många unga talangfulla spelare som på sikt kan ge en bra slant till föreningen och därmed till alla som har andelar i Randig Framtid. Så att krydda sin portfölj med en investering samtidigt som man stöttar BoIS är en fantastisk möjlighet! 
Alla får utgå från sina egna förutsättningar. Gå på matcherna, bli medlem, köp korv i korvkiosken – tillsammans är vi starka, och allt bidrar till BoIS framtid!

4. Avslutningsvis, vilket av de fyra målen var snyggast i helgen? 😉
-Haha snyggast vet jag inte, men det skönaste målet var helt klart 3-0. Det var en befriande känsla – väldigt längesen man som åskådare kunde slappna av hela andra halvlek!

Vi riktar ett stort tack till Mikael och alla andra som investerat i Randig Framtid.

Är du intresserad? Läs mer på vår informationssida eller skicka din intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan:

[contact-form-7 id=”16955″ title=”Nytt formulär”]