På söndagseftermiddagen gästar Åtvidabergs FF Landskrona IP. BoIS med sex raka utan förlust, mot Åtvidaberg som har en poäng på sju senaste.

Lägg därtill att BoIS vann mötet i våras med 5-0.

-Vi gjorde en bra bortamatch mot Åtvidaberg som inte riktigt spelar på samma sätt nu. Vi har haft en bra kurva efter sommaruppehållet, samtidigt ställer det oss inför en spännande utmaning. Allt det som har varit är historia och det är tre nya poäng på spel. Åtvidaberg kämpar med näbbar och klor för att ta tillräckligt med poäng för att stanna kvar i serien, och det kommer bli en tuff match, precis som alla andra i denna serien, sa Billy bland annat i veckans BoIS-TV.

Han aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Jonathan Asp, Patrick Nwadike, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Sumar Almadjed, Granit Stagova, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Max Mårtensson, Robin Hofsö och Linus Olsson.

HÄR hittar du alla möten mellan BoIS och Åtvidaberg genom tiderna.

HÄR hittar du BoIS youtube-kanal med veckans BoIS-TV (intervjuer med Billy Magnusson och Jacob Ondrejka).

BoIS – Åtvidabergs FF, söndag 16:00. Vi ses på IP!

Foto
  • Nisse Nilsson