Ett BoIS i bra form ställs mot IK Oddevold hemma på IP på söndagseftermiddagen.

BoIS tog en härlig seger mot Lund förra helgen. Många BoISare på plats, skönt väder och en bra insats offensivt såväl som defensivt.

-Helheten var bra, prestationen i framför allt första halvlek var väldigt bra. De gånger vi tappar boll står vi bra balanserade. Det var ännu en trea in på kontot, men nu är den matchen över, det är ny vecka och nya förutsättningar, kommenterade Billy bland annat om den matchen, i veckans BoIS-TV.

I söndagens match är Philip Andersson och Filip Olsson avstängda.

-Det är lite detta som är utmaningen, vi har haft framgång och kunnat ha samma lag i några matcher. Nu kommer det ett test av gruppdynamiken, det öppnas upp möjligheter för två nya att komma in. Men detta är fullt naturligt, det kommer dyka upp avstängningar. Jag vet att Oddevold som vi ska möta också har någon avstängd.

BoIS har åtta raka seriematcher utan förlust, varav segrar i de fyra senaste. BoIS slog Oddevold i vårens match med 1-0 och Uddevalla-laget har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Men man öppnade höstsäsongen med två segrar och nådde 1-1 mot Utsikten i förra omgången.

-Man vet att varje match är väldigt tuff och unik. Vi tävlar lite om olika saker, Oddevold kämpar om att undvika negativt kval, medan vi verkligen försöker ta chansen att nå den här positiva kvalplatsen. En tuff match, det jag har sagt till killarna är att leva i nuet, man kan njuta av Lund-matchen, men vi kan inte tumma på detaljer och tro att det ska gå av sig själv, säger Billy.

Som tidigare nämnt är Philip Andersson och Filip Olsson avstängda. Dessutom är Luka Petrovic och Jakob Andersson sjuka. Truppen:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Jonathan Asp, Viktor Wihlstrand, Dennis Olofsson, Patrick Nwadike, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Granit Stagova, Max Mårtensson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Linus Olsson, Robin Hofsö och Jacob Ondrejka.

Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och IK Oddevold genom tiderna.

Klicka HÄR för att komma till BoIS youtube-kanal för veckans BoIS-TV (finns även på facebook).

BoIS – IK Oddevold, matchstart 16:00 söndag. Vi ses på IP!

Foto
  • Nisse Nilsson