A-lagets fantastiska form innebär att man i högsta grad är med i toppstriden av Division 1 Södra och vid nästa hemmamatch mot Torn, 29/9, är det dags för en kraftsamling även på läktarna. Därför satsar vi rejält för att nå en fin publiksiffra genom specialerbjudanden, aktiviteter på stan och fri entré för barn och ungdomar.

Lennart Neander från BoIS styrelse berättar om satsningen:

-Vi ser ett behov av att skapa nästa generations BoISare och locka fler unga till IP. Nu när det dessutom väntar en höst med flera spännande matcher känns det självklart att vi ska kraftsamla rejält för att heja fram laget i toppstriden. Vi uppmanar alla randiga att ta med barnen, grannar och släkt till matchen mot Torn så skapar vi en riktig publikfest på IP, säger Lennart.

All info inför BoIS-Torn 29/9.

Biljetter
Klicka här för att komma direkt till vår biljettsida!
Biljetter kan också köpas i shopen på IP.

Fri entré för ungdomar under 18 år – utmärkt tillfälle för fotbollsdag med familjen.
Barn och ungdomar under 18 har fri entré på både stå- och sittplatsläktaren. För inträde på sittplats behöver man lösa en kostnadsfri biljett i shopen innan matchen. På ståplats behövs ingen biljett för barn- och ungdomar.

Gå 2 betala för 1 vid biljettköp innan 22/9.
De som köper biljett till matchen innan söndag 22/9 får 1 extra biljett. Köper du via Tickster kan du hämta ut en extra fribiljett i shopen mot uppvisande av kvitto.

BoIS på stan + extraöppet i shopen
Inför Torn-matchen kommer styrelse, A-lagsspelare och ledare finnas utanför City Gross Landskrona för att marknadsföra matchen. Här kommer det finnas möjlighet att köpa biljetter, souvenirer och snacka BoIS.
Följande tider finns vi på stan eller har öppet i shopen:

20/9 – Shopen öppen på IP kl 12-16.
24/9 – A-lagsspelare och ledare finns utanför City Gross kl 16-18.
27/9 – Shopen öppen på IP kl 12-16.
28/9 – Styrelsen finns utanför City Gross kl 12-15.

Kostnadsfria gruppbiljetter till skolor och föreningar
Om du representerar en förening eller en skola där det finns ungdomar som vill gå på fotboll ordnar vi fribiljetter till hela gruppen/skolan. Kontakta max.lundmark@landskronabois.com med intresseanmälan.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS