Tidigare idag förlängde assisterande tränare Max Mölder sitt kontrakt och nu står det även klart att ytterbacken Jonathan Asp spelar i randigt de närmaste två säsongerna. Nyheten om Jonathans förlängning blev presenterad vid dagens medlemsmöte.

Jonathan Asp kom till BoIS inför säsongen från Norska Notodden och har meriter från spel i både Superettan och Allsvenskan. Under året har Jonathan varit en viktig kugge i randigt och dessutom gjort 4 mål från sin ytterbacksposition. 

-Det känns väldigt kul att förlänga med BoIS. Klubben arbetar professionellt och har höga ambitioner vilket jag gillar. Dessutom är vi inne på en spännande resa som jag vill fortsätta bidra till, berättar Jonathan efter att ha signerat avtalet som sträcker sig över säsongen 2021.

Huvudtränare Billy Magnusson är glad att kunna förlänga med en så meriterad spelare som Jonathan. 

-Jag är väldigt nöjd att vi knutit till oss Jonathan på två år. Det skapar en kontinuitet som vi hela tiden eftersträvar i klubben. Jonathan har tillfört mycket både på och utanför plan och är en viktig pusselbit i truppbygget inför de kommande åren, säger Billy. 

Grattis Jonathan och kör hårt!