Idag står det klart att Max Mölder förlänger med Landskrona BoIS. Max har skrivit på ett tillsvidare avtal vilket innebär att klubben säkrat en viktig pusselbit i vårt långsiktiga bygge. 

Under 2019 har Max haft dubbla roller. Dels som assisterande tränare till Billy Magnusson i A-laget och dels som huvudtränare i föreningens duktiga U17-lag. Från 2020 kommer Max roll renodlas och endast fokusera på A-laget samtidigt som han även kommer vara delaktig i det administrativa arbetet på kansliet. 

-Det känns jättebra att förlänga med BoIS. Samarbetet med Billy har fungerat utmärkt och vi har en samsyn på hur föreningen ska utvecklas och hur vi vill bedriva fotbollsverksamheten. Som alla vet så ligger BoIS mig nära om hjärtat och det känns oerhört spännande att vara en del av den nya riktningen som klubben tagit, berättar Max efter att förlängningen blivit klar.

Styrelsens fotbollsansvarige Daniel Stålhammar ser förlängningen med Max som en viktig del i klubbens sportsliga utveckling. 

-Att förlänga med Max har varit högt upp på styrelsens prioriteringslista och vi ser väldigt positivt på det arbetet Billy och Max gjort med A-laget. Förutom att rollen ger Max mycket tid med A-laget så kommer han samtidigt vara en viktig resurs för kansliets administrativa arbete. Det känns också bra att, precis som med Billy, ha knutit upp Max på ett tillsvidare avtal vilket ger långsiktighet och stabilitet till verksamheten, säger Daniel. 

Vi säger grattis och ser fram emot många härliga år med Billy och Max vid rodret!