BoIS har kvalplatsen med fem poäng till godo på lagen under. I lördagens bortamatch mot Assyriska IK ska killarna se till att om inte öka så behålla avståndet ner. -Det är två lag som verkligen vill spela fotboll, och den som gör det bäst kommer att vinna, kommenterar Billy.

Till slut så släppte BoIS in mål, och på samma gång tappade man poäng för första gången på ett bra tag. Avståndet ner till nästa lag är fem poäng och BoIS har skaffat sig ett utmärkt läge inför de avslutande fyra matcherna. På lördagseftermiddagen 15:00 spelar man mot Assyriska Turabdin IK i Jönköping. Billy och gänget vill inte minst ha revansch för förlusten på IP i våras.

-Assyriska slog oss här hemma. Vi hade en del chanser, bland annat en straff, men Assyriska är ett bra lag vilket de visade då. De vill spela fotboll, spelar 4-3-3 och det kommer nog bli en lite annorlunda match jämfört med våra senaste matcher. Det är två lag som vill äga boll och skapa chanser framåt. Vi får se hur mattan ser ut där, men de som klarar av det bäst kommer att vinna, sa Billy i torsdagens BoIS-TV.

Jonathan Asp är ur spel efter sin skada i hemmamatchen mot Torn. Billy aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Jakob Andersson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka.

Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Assyriska Turabdin genom tiderna. (BoISHistoria.se)

Klicka HÄR för att komma till BoIS youtube-kanal och se veckans BoIS-TV.

Se matchen på Erikstorps Kungsgård! Mat, liveband, öl, Assyriska – BoIS på storbildsskärm med mera. Klicka HÄR för mer info.

Assyriska Turabdin – BoIS, avspark lördag 15:00. Heja BoIS!

Foto
  • Nisse Nilsson