Söndagen den 20 oktober tar BoIS emot Eskilsminne i en het match i slutspurten av serien. Under veckan inför matchen arrangerar vi återigen BoIS-hjälpen tillsammans med killarna bakom BoIS-podden. Veckans final är ett live event i Sportbaren timmarna inför matchen.

På matchdagen kommer gänget bakom BoIS-podden köra en live-podd i Sportbaren och därför hoppas vi att alla randiga laddar upp till matchen tillsammans på IP. Sportbaren kommer öppna kl 14:00, 2 h innan avspark, och podden börjar ca kl 15. 

Det kommer bjudas på BoIS-diskussioner, intervjuer med gäster och dessutom kommer Billy och Max förbi för att dra det senaste inför matchen.

För att besöka Sportbaren måste du antingen vara medlem eller årskortsinnehavare. Är du inte det kan du anmäla dig i formuläret nedan. Dryck och enklare förtäring finns att köpa på plats. 

Ett måste för alla randiga! 

[contact-form-7 id=”14396″ title=”Anmälan medlems”]

Foto
  • Nisse Nilsson