Tack vare det oavgjorda resultatet mellan Utsikten och Värnamo i lördags är BoIS klart för kval till Superettan. Innan det ska man avsluta serien på bästa sätt, och på måndagen möter BoIS Kristianstad FC på bortaplan.

Vinst i senaste matchen mot Eskilsminne och glädjebesked i helgen. Givetvis vill BoIS avsluta seriespelet på bästa möjliga sätt. I torsdagens BoIS-TV fick Billy frågan om det fanns någon anspänning bland killarna.

-Ibland får man “zooma ut” lite, oavsett om man förlorar en match så betyder inte det att man tvunget är så himla dåliga. Vi ska spela omgång 29, ligger tvåa och har inte förlorat på 14 matcher. Vi ser möjligheter, killarna är fantastiska i sitt fokus och driver på varje träning. Bara njuta och köra, säger Billy.

Viktor Wihlstrand vilar i morgon.

-Han är lite irriterad i låret, men det är inget allvarligt. Men som en försiktighetsåtgärd vilar “Wilas” i morgon, hälsar Billy.

Truppen:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Jakob Andersson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Jonathan Asp.

Klicka HÄR för att komma till BoIS youtube-kanal och se veckans BoIS-TV (går även att se via BoIS facebook-sida).

Klicka HÄR för att alla matchen mellan BoIS och Kristianstad FC genom tiderna (BoISHistoria.se).

Kristianstad FC – BoIS, måndag 19:00 på Kristianstads Fotbollsarena.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS