Det blev aldrig riktigt spännande på måndagskvällen. KFC hade allt att spela för och BoIS var klara för kval. Trots det tog det bara en kvart innan BoIS gjort två mål och i praktiken avgjort kampen. Det var ett avslappnat inspirerat BoIS mot ett passivt hemmalag och efter fyra mål av Linus Olsson och två av Robin Hofsö så skrevs segersiffrorna till slut till 6-0. 

Matchen hade precis kommit igång när BoIS påbörjade ett anfall från Philip Andersson och hela vägen upp i plan via Kevin Jensen, Granit Stagova och ut på kanten till Dennis Olofsson som fick sin tredje raka assist när han slog en perfekt djupledspassning till en rätt löpande Robin Hofsö som enkelt satte ledningsmålet i femte minuten. 

I 14 minuten kom så 2-0 när Olofsson fixade sin fjärde raka assist. Ett inlägg djupt ner vid hörnan nådde en fri Linus Olsson som tog emot bollen på bröstet, lade den åt sidan och tryckte in en utökad ledning från nära håll. Ett par minuter senare var Olsson på väg att utöka ledningen med ett skott strax utanför. I 23 minuten slog Måns Ekvall ett långt inlägg som Hofsö nådde vid bortre stolpen och nickade snett inåt bakåt till Linus Olsson som gjorde sitt andra mål för dagen och det var 3-0 till randigt. 

Efter 3-0 målet gick tempot ner i matchen men i 35 minuten fick Kristianstad och Teddy Bergqvist sin första chans i matchen när Sumar Almadjed tappade boll högt i banan och KFC kom fram i en snabb omställning. Amr Kaddoura kunde dock enkelt rädda bollen. Efter dubbelhörna fick Bergqvist ett nytt avslutsläge inne i BoIS straffområde men drog bollen ett par meter utanför stolpen. 

BoIS spelade klapp-klappfotboll i 40 minuten och Olsson var riktigt nära ett äkta hattrick men BoIS fick nöja sig med 3-0 i paus. 

Andra halvlek började med en riktigt vass BoIS-chans direkt, ett inlägg djupt in i straffområdet var nära att ge 4-0. KFC stod för ett fint anfall i 49 minuten men något riktigt avslut fick man aldrig till. Kevin Jensen kom fram bra i 50 minuten mitt i plan men sköt svagt rakt på Kristianstads målvakt. I 51 matchminuten kom istället 4-0 när Sumar Almadjed slog en perfekt djupledspass till Kevin Jensen som hittade Robin Hofsö som rakade in sitt andra mål i tom bur. 

Efter 4-0 målet fick KFC ha bollen mer och BoIS satsade på omställning. Hemmalaget skapade lite inläggssituationer men ingen riktig farlig chans. I 67 minuten kom istället 5-0 och minuten senare 6-0 båda gångerna av Linus Olsson. I 75 minuten stack KFC upp och hade ett avslut på mål men inga problem för Kaddoura i målet. Två minuter senare sköt KFC i stolpen men närmare än så kom inte hemmalaget ett mål.  

I sista matchminuten kapade Bergqvist Ondrejka fult och åkte ut direkt. Därefter var matchen slut och BoIS stod som segrare med 6-0. 

Startelva
Amr Kaddoura

Dennis Olofsson
Philip Andersson
Patrick Nwadike
Jonatan Asp

Måns Ekvall
Granit Stagova
Sumar Almadjed

Linus R Olsson
Robin Hofsö
Kevin Jensen

Mål
1-0 Robin Hofsö (ass Olofsson), 5 min
2-0 Linus R Olsson (ass Olofsson), 14 min
3-0 Linus R Olsson (ass Hofsö), 23 min
4-0 Robin Hofsö (ass Jensen), 51 min
5-0 Linus R Olsson (ass Stagova), 67 min
6-0 Linus R Olsson (ass Jensen), 68 min

Varningar
Dennis Olofsson, 47 min

Byten
Olofsson ut, Alexander Tkacz in, 66 min
Jensen ut, Jakob Ondrejka in, 71 min
Ekvall ut, Filip Olsson in, 80 min

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS