På torsdag, 7:e november, spelar BoIS kval till Superettan hemma på Landskrona IP. För motståndet står Östers IF och avsparkstid på torsdag är 19:00. Returmatchen spelas i Växjö på söndag 10 november kl 13:00.

Bra att veta inför kvalet…

  • Vi uppmanar samtliga åskådare att köpa sin biljett i förväg eftersom vi förväntar oss långa köer vid biljettluckorna på matchdagen.
  • Kom i tid till IP! Insläppen öppnar redan 17:30. Njut av en korv eller hamburgare på läktaren istället för att köa sista minuterna innan avspark.
  • Ta cykel eller buss till matchen! Eftersom idrottsvägen är delvis avstängd kommer det endast finnas en väg ut från IP:s parkeringsområden vilket kommer leda till köer. Vi uppmanar därför alla åskådare som kan att promenera, cykla eller ta bussen till IP.

Biljetter
Både sitt- och ståplatsbiljetter samt biljetter till bortastå köps enklast på tickster.com. Länk till vår biljettsida på Tickster: https://www.tickster.com/…/2019-1…/landskrona-bois-kvalmatch

Det är även möjligt att köpa biljett i shopen på Landskrona IP. Öppettider nedan. Notera även att vanliga årskort ej gäller vid kvalet och att sittplatsbiljett måste lösas på förhand via Tickster eller i shopen.

I ståplatsentrén går det att lösa inträde med swish eller kontant. Men vi uppmanar som sagt så många som möjligt att lösa biljett på förhand.

Hedersstolar
Hedersstolsinnehavare är de enda årskorten som gäller vid matchen.

Öppettider i shopen på IP
Tisdag 5/11, kl 12-16.
Onsdag 6/11, kl 12-16.
Torsdag 7/11, MATCHDAG – kl 12 fram till matchstart.