1-1 i torsdags mellan BoIS och Öster på IP. Söndag 13.00 spelas returen i Växjö och på spel står en plats i Superettan 2020.

Laget hade ett återhämtningspass på fredagen, på lördagsförmiddagen var killarna ute på Idrottsplatsens A-plan och “kände på grejerna”. En avslappnad men fokuserad stämning. Truppen till matchen är densamma som i torsdags, alltså:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Höfsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Jonathan Asp.

Domare i morgondagens match är Adam Ladebäck. Han har dömt BoIS åtta gånger tidigare, senast 2018 då han dömde bortamatcherna mot IK Brage och just Östers IF.

Avspark söndag 13:00 på Myresjöhus Arena i Växjö.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS