Ni som följer BoIS sociala medier har i veckan kanske sett videoklippen där vi presenterade Amr Kaddoura och Robin Hofsös kontraktsförlängningar. Här kommer några kommentarer från spelarna själva.

Amr Kaddoura debuterade i BoIS A-lag som 17-åring 2012 och gjorde i år 26 seriematcher, fler än någon säsong tidigare. Han höll under säsongen nollan 18 gånger, fördelat på 13 i serien och 5 i träningsmatcher. I veckan förlängde han sitt kontrakt med ett år.

-Ett ganska enkelt beslut. Jag trivs med tränarna och jag trivs med laget, och det ska bli kul att spela med BoIS i division 1 och försöka ta steget upp, säger ”Kaddo”.

Inte långt därefter stod det klart att även Robin Hofsö förlängde sitt kontrakt med BoIS. Robin skrev på ett kontrakt som sträcker sig över två år. Även Robin debuterade i BoIS A-lag som 17-åring 2012. Inför 2019 återvände han till BoIS efter några år utomsocknes. Han svarade för 8 mål på 27 seriematcher.

-Jag tycker att vi haft ett spännande år och jag vill fortsätta att hjälpa laget och staden att komma så högt som möjligt. Vi gjorde det väldigt bra denna säsongen och jag vill vara med på denna resan och göra det ännu bättre nästa år.

Text
  • David Jönsson
  • Melker Bengtsson