Lördag 13:00 spelas årets första träningsmatch. För motståndet står seriekonkurrenten Eskilsminne.

Bortsett från Dennis Olofsson som ådrog sig en axelskada tidigare i januari, så är hela truppen tillgänglig. Dessutom kommer tre spelare från ynglingalaget att vara med i matchtruppen för första gången. Det rör sig om Mallek Shraim (#15, född 2003), William Olsson (#14, född 2002) och Melker Heier (#17, född 2001).

Kom gärna i god tid. Dels för att kanske avnjuta en nygrillad korv eller en kopp kaffe, eller varför inte titta in i shopen som är välfylld med ett nytt sortiment. Har du inte tecknat medlemsskap för 2020 ännu, så är du välkommen att göra det i morgon, De första 20 som gör det i morgon får en ståplatsbiljett till valfri match 2020.

Truppen till morgondagens match:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Olsson, Mallek Shraim, Melker Heier, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp.

BoIS – Eskilsminne, matchstart lördag 13:00 på konstgräsplanen på IP.