Medlemskort
Under 2020 går vi som vi tidigare berättat över till medlemskort i mobiltelefonen som huvudalternativ. För detta krävs en smartphone av något slag. Vi rekommenderar att ni laddar ner appen SportAdmin då appen är enkel i sin utformning. Medlemskort och medlemsrabatter är lättast tillgängliga via appen. 

Vi gör förändringen dels för att minska administrativ tid och kostnader för BoIS men även för att kunna ha en bättre direkt kommunikation med er medlemmar.

För er som inte har en smartphone finns det självklart fortfarande möjligheter att hämta ut ett plastkort på kansliet.

Årsabonnemang
Vi är i full gång med att sälja årsabonnemang till säsongen 2020. Även gällande årsabonnemang jobbar vi hårt just nu för att kunna byta system och kunna ha samma system som i Superettan och Allsvenskan.

Vi har ännu inte lyckats säkerställa nätverksdriften på Landskrona IP till en tillräckligt hög nivå att vi kan skicka ut årsabonnemangen till er än men vi jobbar på att lösa det så snabbt vi bara kan tillsammans med leverantörerna och kommunen.

Även detta system bygger på att man har årsabonnemanget i sin smartphone och även här gör vi självklart undantag för er som inte har någon telefon.