BoIS spelar på lördag 13:00 säsongens andra träningsmatch. Det kommer bjudas på tufft motstånd i form av danska andraligalaget Hvidovre IF.

Förra lördagens säsongspremiär vann BoIS mot Eskilsminne. Till lördagens match sker några ändringar i truppen. Robin Hofsö och Jonathan Asp är inte med i morgon.

-Robin har opererat sina tänder, de som slogs ut i hemmamatchen mot Kristianstad förra säsongen. Han kommer missa morgondagens match, och eventuellt också nästa. Jonathan Asp har ådragit sig en mindre sträckning i vaden och kommer missa de 2-3 kommande matcherna, säger Billy.

Därutöver är Dennis Olofsson borta sedan tidigare, men där hälsar Billy att Dennis är på bättringsvägen och har börjat jogga. Dessutom kommer en provspelare att finnas med i morgon. Det rör sig om Österlens FF 21-årige anfallare Viktor Ekblom.

-Han har tränat med oss i veckan och kommer spela en halvlek i morgon, kommenterar Billy.

Från U19-laget är 18-årige Osama Khattab också med.

Truppen:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Viktor Ekblom, Osama Khattab, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm.

För motståndet står danska Hvidovre IF. De spelar i näst högsta serien i Danmark och i laget återfinns bland annat förre BoIS-spelaren Morten Nielsen. Matchstart på konstgräsplanen 13:00.

Foto
  • Nisse Nilsson