Lördag 13:00 spelar BoIS årets tredje träningsmatch. Det blir den första på bortaplan, då BoIS åker till Ängelholm för match mot ÄFF.

Precis som förra matchen, och av samma anledningar, är Robin Hofsö, Dennis Olofsson och Jonathan Asp inte med. De två sistnämna är igång med rehabträning. Därutöver är Robin, med nyopererade framtänder, ännu inte redo för spel.

Som det rapporterats om tidigare i veckan är Amr Kaddoura korsbandsskadad. Som målvakt följer U19-lagets Alexander Mellesmo med. Dessutom gör William Kvist “debut”.

Man möter division 2-laget Ängelholms FF. Avspark 13:00. Notera spelplatsen Fridhemsparken.

Truppen:

Carl Lindell, Alexander Mellesmo, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Kvist, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS