Lördag 13:00 tar BoIS emot Österlens FF i årets femte träningsmatch.

Efter att ha inlett med tre raka segrar och nollor, spelade BoIS 1-1 med Trelleborg förra lördagen. Några dagar senare gjorde BoIS klart med TFFs målvakt Philip Mårtensson, som ansluter till BoIS på lån (intervju med Philip HÄR). Mårtensson är redo för spel mot Österlen och är med i matchtruppen. Dessutom hälsar Billy att William Kvist och Alexander Tkacz är tillbaka efter att ha stått över senaste matchen.

Robin Hofsö (halsinfektion) och Jonathan Asp (lättare vadskada) är i träning men inte redo för spel. Detsamma gäller Dennis Olofsson (axel ur led).

BoIS-TV intervjuade i veckan långtidsskadade Amr Kaddoura, se BoIS-TV HÄR.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Kvist, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm.

BoIS och Österlen har genom tiderna mötts tre gånger, HÄR kan du se lagens tidigare matcher mot varandra (BoISHistoria.se).

Matchstart 13:00 på konstgräsplanen.

Foto
  • Nisse Nilsson