Match mot Österlen i lördags, och ny match redan på tisdagskvällen. Billy och Max räknar med att rotera en del i laget.

I segermatchen mot Österlen i lördags gjorde några spelare sina första fulla 90 minuter för säsongen. Till matchen mot division 2-laget FC Rosengård kommer kommer det ske en del ändringar i startelvan.

-Vi har ju sedan innan haft en tanke om vilka som skulle i de olika matcherna. Några spelade mer i lördags, några kommer spela mer mot Rosengård på tisdag, säger Billy.

Därmed räknar Billy med att Philip Mårtensson kommer göra sin debut mellan stolparna.

Truppen är densamma som i lördags. Det innebär att statusen på Hofsö (halsinfektion), Asp (lättare vadskada) och Olofsson (axel ur led) är densamma, det vill säga ännu ej redo för spel. Amr Kaddoura är långtidsskadad, missade ni BoIS-TV med “Kaddo” från förra veckan, så se den HÄR.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Kvist, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm.

BoIS och FC Rosengård har genom tiderna mötts åtta gånger, HÄR kan du se lagens tidigare matcher mot varandra (BoISHistoria.se).

BoIS – FC Rosengård, avspark tisdag 19:00 på konstgräsplanen.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS