Lördag 13:00 spelar BoIS mot FC Helsingör på andra sidan sundet.

BoIS aviserar nästintill samma trupp som senaste matchen. Enda skillnaden är att målvakten Philip Mårtensson saknas.

-Han har barndop för sin nyfödda son, hälsar Billy.

Därför kommer U19-målvakten Hampus Pauli följa med till Danmark.

Förutom långtidsskadade Amr Kaddoura saknas Hofsö, Olofsson och Asp, men de är igång med lättare träning.

BoIS svarade för en bra insats mot Rosengård tidigare i veckan, och med varsitt mål för Linus och Kevin, drar de ifrån i interna skytteligan under försäsongen. Linus har gjort fem mål, Kevin tre. Därutöver står Robin Hofsö, Hampus Ferhm och Viktor Ekblom (provspelare i matchen mot Hvidovre) på vardera ett mål.

Truppen:

Carl Lindell, Hampus Pauli, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Kvist, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm.

Helsingör spelar i tredjedivisionen och leder i stor stil. Det blir den tionde gången genom tiderna som BoIS spelar match i Helsingör, och morgondagens match blir på dagen 66 år efter 6-2 segern i Helsingör 1954-03-07.

FC Helsingör – BoIS, avspark 13:00 Helsingör Stadion.

Foto
  • Nisse Nilsson