I Coronans spår fortsätter klubben att jobba hårt med både intäktssidan och kostnadssidan. På kostnadssidan har föreningen skapat en god kontroll de senaste åren och utrymmena att hitta besparingar är liten om vi vill vara en klubb med elitambitioner.

Under föregående vecka har föreningen därför förhandlat med kansli och spelartrupp om kortidspermitteringar som ett sätt för oss att förbättra den likvida situationen under våren. Förhandlingarna har varit konstruktiva. Det känns att vi är en enad förening med samma mål och permitteringar inleds nu enligt följande.

Seniortruppen permitteras 40 % mellan den 28 mars och den 3 maj
Kanslipersonal och fotbollspersonal med fasta anställningar permitteras 40 % under samma period.

Detta innebär att vi under perioden bedriver verksamhet på 60 %. Vi kommer att få prioritera i arbetsuppgifter. Samtidigt ökar styrelsen sina operativa timmar och vi ska försöka att hålla så bra driv i föreningen som det bara går under denna tid för att vara väl rustade inför säsongen. 

Styrelsen
Landskrona BoIS

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS