Det blir fotbollsmatch på Landskrona IP i morgon (fredag) 13:00. BoIS tar emot Eskilsminne och matchen spelas utan publik. -Det som är skönt med matchen är att vi kommer in i någon form av rutin igen, säger Billy.

Över en månad har gått sedan BoIS senaste match, mot Helsingör på andra sidan sundet. Efter att ha fortsatt träna någon vecka, togs beslutet att spelarna skulle vara träningslediga i nio dagar. I måndags drog träningen igång igen och BoIS ska nu “starta om” försäsongen.

-Vi har tränat måndag, tisdag och torsdag, och någonstans blir det ju som en uppstartsvecka. Vi har kört på, börjat med att bygga upp fysiken igen, jobbat en del över större ytor och en del spelövningar utan motståndare, säger Billy om träningsveckan.

För fotbollsspelare, precis som hela samhället, en annorlunda situation.

-Det är ju inte bara vi inom fotbollen som drabbats och drabbas. Det är ovissa tider och man vet aldrig hur saker och ting kommer falla på plats. Men spelarna har hanterat det bra, de vet hur det ser ut i samhället. Rent praktiskt så har det ju blivit att lite mer lagts på spelarna. De får klipp de tittar på själv och lite andra saker. Man lägger lite mer grejer på distans. Lite som i skolvärlden. Men det sköna med matchen är att vi kommer in i en rutin igen, och därefter kan vi så smått börja jobba vidare, fortsätter han.

Vad förväntar du dig för typ av match, utifrån förutsättningarna?

-Ja, alla diskussioner om mer eller mindre närkamper… Jag tror inte det kommer bli varken mer eller mindre. Allas vår ambition är att det ska se ut som det brukar, samtidigt som vi ska ha med oss att vi inte spelat på ett tag och att det kommer bli en del byten. Men vi kommer inte sänka kravbilden, annars är det ingen idé att spela. Vi ska ta vara på denna match, vara noggranna i defensiven och se till att hamna rätt i positionsspelet.

BoIS har full trupp, sånär som på Måns Ekvall som står över.

-Han är i träning, och har kört både individuellt och med resten av laget. Hade det varit seriematch hade han spelat, men det är ingen anledning att stressa med något, avslutar Billy.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Melker Heier, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, William Kvist, Dennis Olofsson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm och Jonathan Asp.

  • Matchen kommer alltså spelas inför tomma läktare. Det innebär att endast spelare, ledare och ackrediterade funktionärer kommer att få befinna sig inne på Landskrona IP. Skulle någon obehörig ta sig in kan matchen komma att avbrytas.
  • Vi har fått se en stor kraftsamling de senaste veckorna, med allt från nytecknade medlemskap till köp av “soffbiljetter” till lördagens match! Matchen kommer att sändas på BoIS youtube-kanal. Klicka HÄR för att komma direkt till matchen. Avspark 13:00.
  • Köp Soffbiljett! Antingen genom att köpa en biljett HÄR, eller genom att swisha 100 kr till 123 2200 152.

Heja BoIS!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS