På fredag håller vi shopen öppet i vanlig ordning mellan 12 och 16. Vi flyttar utomhus och startar dessutom grillen för alla er som längtar efter smaken av division 1-fotboll. På plats finns som vanligt Janet men förstärkt av Daniel, Göran, Lennart, Urban och Torgny från styrelsen. Korven är klar till 12 och vi grillar till 14.

Vi passar också på att tillsammans med David från boishistoria.se att uppmana till utomhusmotion i form av en tipsrunda om BoIS. Tipsrundan innehåller 13 frågor och vill ni vara med och tävla om ära och souvenirer så swishar ni 100:- och era svar till 123 2200 152. Svaren skickas i form av en rad med bokstäver ABC utifrån frågorna i turordning.

Tipsrundan finns på plats från onsdag eftermiddag. Rundan börjar på kansliet vid biljettluckorna och går till vänster om statyn av Hjördis Nordin framför Idrottshallen in på slingan i Karlslund som ni följer i motsatt riktning mot klockan. Tävlingen är öppen onsdag– söndag denna vecka.

Naturligtvis uppmanar vi även supportrar som inte vill delta i tävlingen att passa på att få motion i Karlslundsområdet och testa BoIS-kunskaperna under Kristi Himmelfärdshelgen. 

Väl mött på fredag!